Velkommen til Glorioso – italienske matopplevelser i Asker sentrum

Med utgangspunkt i bare de aller beste råvarer søker vi å gi deg sanne, italienske matopplevelser. Her kan du drømme deg tilbake til det italienske landskapet og maten du har opplevd der. Eller du kan hente inspirasjon til fremtidig reiser til Italia. Du finner oss to steder i Asker sentrum: vårt nyeste serveringsted i Asker stasjon der vi fokuserer på matretter basert på kjøtt og fisk, og vårt veletablerte serveringssted i Asker kulturhus der du bl.a. finner våre tradisjonelle pizza- og pastaretter.

Glorioso Asker stasjon

Vår nyeste restaurant i stasjonen i Asker – åpnet i juni 2020. Nyoppusset og flott interiør innendørs, og en stor uteservering på torget i Asker. Her er det ofte mye folk så det lønner det seg å bestille bord. Her har vi en litt utvidet meny med kjøtt- og fiskeretter. Alt levert med Glorioso presisjon, kjærlighet og kvalitet.

La deg friste til et godt, italiensk måltid. Sjekk gjerne vår lunsjmeny og våre restaurantmenyer. I helgene og på travle dager anbefaler vi at du bestiller bord på forhånd.