Catering

Planlegger dere konfirmasjon, dåp eller annen feiring? En rund bursdag? Eller en hyggelig sammenkomst for familie og venner? Eller en liten festlighet for arbeidskolleger? Eller kanskje dere ønsker å gjenoppfriske minner fra dager i Italia i en liten sommerfest? Kontakt oss gjerne for en prat om hva vi kan tilby av mat? Bestill catering fra Glorioso ved å sende en e-post til post@glorioso.no

Lag din egen pizza…

Fysen på en god pizza, men du vil aller helst lage den selv? Kanskje har du din egen vri og egne ønsker om topping. Og aller helst ønsker du å lage pizzabunnen selv? Men så har du ikke nok tid til å få satt deigen og laget alt fra bunnen av? Fortvil ikke. Hos oss kan du kjøpe pakker med fem ferdige pizzabunner av topp italiensk kvalitet – produsert hos oss. Disse pizzabunnene er svært populære!

…eller bestill!

Olivenolje

Olivenolje er en av de viktigste – om ikke den viktigste – ingrediensen i matlaging på italiensk manér. Og til forskjell fra mange andre matoljer som smaker og lukter ganske så likt uavhengig av hvor og hvordan de er produsert så er det langt større variasjon i smakt og duft i olivenoljer. Det å finne sin favoritt blant ulike olivenoljer kan være vanskelig. I olivenoljeproduserende områder i Italia vil også turister kunne oppdage at det er nesten like vanlig å smake på oljer fra ulike gårder som å smake på vin fra ulike gårder. Og det kan være stor forskjell på oljen fra en gård til den neste.

Kjennere beskriver ofte oljen slik: Klar og lys grønn med gyldne toner og reflekser. Lukt av ferske tomater, timian, rips, mandler og hvit pepper, og et hint av gress. Mild, lett fruktig, delikat bitterhet og en god og lett kryddersmak. Alt dette er typisk for høykvalitets biologisk olivenolje. Vi er sikker på at du vil like den dersom du er en fan av god olivenolje.