Velkommen til Glorioso – italienske matopplevelser i Asker sentrum

Med utgangspunkt i bare de aller beste råvarer søker vi å gi deg sanne, italienske matopplevelser. Her kan du drømme deg tilbake til det italienske landskapet og maten du har opplevd der. Eller du kan hente inspirasjon til fremtidig reiser til Italia. Du finner oss to steder i Asker sentrum: vårt nyeste serveringsted i Asker stasjon der vi fokuserer på matretter basert på kjøtt og fisk, og vårt veletablerte serveringssted i Asker kulturhus der du bl.a. finner våre tradisjonelle pizza- og pastaretter.

Sommerstengt

Grunnet ferieavvikling er Glorioso Asker kulturhus sommerstengt 22. juni til 9. august. Glorioso Asker stasjon åpent som normalt.

Glorioso Asker kulturhus

Vår restaurant i kulturhuset i Asker, like ved hovedinngangen til Trekanten kjøpesenter. Et perfekt sted for en pause fra shoppingen. Og et enda mer perfekt sted for et måltid før eller etter arrangement i kulturhuset. Eller hva med en herlig pizza før eller etter en kinoforestilling? Når det er konserter i kulturhuset kan det være svært travelt hos oss, så da lønner det seg å bestille bord god tid i forveien.

La deg friste til et godt, italiensk måltid. Sjekk gjerne våre restaurantmenyer og vår take-away-menyer. I helgene og på travle dager anbefaler vi at du bestiller bord på forhånd.