Risotti, Assagini, Secondi Piatti e Pesce

Risotto, tapas, hovedretter og fisk

Risotto / Risotti

Risotto Vegetariano

Risotto med ferske grønnsaker og parmesanost

162,-

melkvegetar

Risotto del marinaio

Risotto med skalldyr

185,-

bløtdyrfiskskalldyr

Risotto ai funghi di bosco

Risotto med skogsopp, hvitløk og parmesan

172,-

melkvegetar

Hovedretter

Pollo alla pizzaiola

Oregano- og hvitløksmarinert kyllingfilet med mozzarella og pizzasaus

210,-

melk

Hamburghesi all'Italiana

Hjemmelaget hamburger med mozzarella i foccacia

220,-

melk

Tagliata di manzo dello chef Pino

Skivet "sous vide" ytrefilet avkalv med balsamico, servert med smørdampede grønnsaker og potet

320,-

melk

Entrecot al Barolo

"Sous vide" entrecot med barolosaus, servert med smørdampede grønnsaker og potet

320,-

Alle våre kjøttretter blir servert med dagens poteter og smørdampede grønnsaker

Assaggini / Tapas

Assaggini all' Italiana

8 italienske tapasretter servert med fersk focaccia og aioli - minimum 2 personer

278,- pr. person

bløtdyrgluten, kun hvetemelk


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/glorioso/public_html/wp-content/plugins/espresso-addons/menus/shortcode/espresso-menu.php on line 54

Alle våre risottoretter blir servert med salat

Lukket for kommentarer.

© 2017 Glorioso

Bordbestilling